Hi! Ik ben Deborah Schoonen, geboren en getogen in Brabant en woon nu in het mooie Breda. Ik heb een passie voor alles wat met content marketing te maken heeft en een drive om andere ondernemers te helpen alles uit hun online content te halen. En wanneer ik daar niet mee bezig ben, ga ik regelmatig hardlopen, doe ik aan yoga en maak ik plannen voor mijn volgende reis. 

Hoe het allemaal begon

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik dol op lezen en schrijven. Als kind haalde ik elke week stapels boeken bij de bibliotheek en zodra ik een computer had begon ik met het schrijven van verhaaltjes. En eigenlijk is er niet zoveel veranderd, want dat doe ik nu nog steeds. 

Stap naar content marketing

Tijdens mijn studie wist ik lange tijd niet precies wat ik nu wilde doen. Alleen dat ik marketing interessant vond en ‘iets creatiefs wilde doen’. Ondertussen leerde ik steeds meer over marketing en media. Tegen het einde van mijn studie had ik één doel: Ik word content marketeer! 

En dat gebeurde ook. Kort nadat ik afstudeerde, ging ik aan de slag op de content-afdeling van een marketingbureau. Hier leerde ik alles over SEO en hoe je vlotte en effectieve webteksten schrijft. In de afgelopen jaren hielp ik talloze bedrijven in uiteenlopende sectoren aan SEO webteksten, blogs en social media teksten. 

Profielfoto - Freelance content marketeer Breda

 

Freelance content marketeer

In mijn achterhoofd wist ik het al heel lang: ooit ga ik zelf mijn eigen bedrijf opzetten. Ik wilde ondernemers zoals jij helpen op mijn eigen manier en met mijn eigen visie. Geen standaard pakketten, maar de hulp die bij je past. Op een dag besloot ik om het gewoon te gaan doen. En dat is waar we nu zijn. Als freelance content marketeer help ik ondernemers zoals jou het beste uit hun website en social media te halen. 

 

Ben je benieuwd geworden naar hoe ik jou kan helpen? Vul dan even het contactformulier in of stuur rechtstreeks een mailtje naar hello@deborahschoonen.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.