fbpx

Hoe Je Op De Automatische Piloot Klanten Aantrekt Met Jouw Website

(en nooit meer koude acquisitie hoeft te doen)

Dit allemaal VEILIG van achter je laptop, ZONDER dat je video’s van jezelf moet maken en ZONDER dat je elke dag op social media hoeft te posten. 

Op deze pagina neem ik je mee in mijn geheime formule achter een succesvolle blog. Ben jij klaar om in 2023 te gaan knallen met je zakelijke blog, zodat jouw klanten JOU weten te vinden?

Voordat we verder gaan, wil ik je eerst een aantal vragen stellen…

💰 Zou jij in 2023 je posities in Google willen verbeteren en jezelf als autoriteit in de markt zetten?

💰 Heb je een product of dienst waar je trots op bent en wil je dat zoveel mogelijk potentiële klanten het te zien krijgen?

💰 Hoe fijn zou het zijn als nieuwe klanten jou automatisch weten te vinden, zónder dat je ooit nog aan koude acquisitie moet doen?

Waarom je website nu nog geen volle zalen trekt...

Misschien heb je deze droom al een tijdje. Dit is niet de eerste keer dat je zoekt naar een manier om aan meer mensen te bereiken en je bedrijf te laten groeien. Toch is het er nog nooit van gekomen. 

Je was te druk, te onzeker of wist gewoon niet waar je moest beginnen. Of misschien probeerde je het wel, maar lukt het alsmaar niet om resultaten te boeken. 

Ik heb goed nieuws voor je: Wat jouw reden ook is… nadat je deze pagina hebt gelezen, weet je precies hoe het je komend jaar wél gaat lukken om elke maand meer mensen te bereiken – en daarmee elke maand je bedrijf een stukje te laten groeien.

Laten we een kleine reis door de tijd maken…

Picture this

“Het is december 2023. Onder het genot van een grote mok hete winterglow thee en een holly jolly kerst playlist op de achtergrond blik je terug op het afgelopen jaar. Je kunt het bijna niet geloven: er is dit jaar zó veel gebeurd. 

Je hebt het eindeloze aanmodderen voorgoed achter je weten te laten. Zomaar wat op Insta plaatsen omdat je écht weer eens een keer iets van je moet laten horen – maar er eigenlijk geen tijd voor hebt – is voorgoed verleden tijd. Zachtjes grinnik je bij de gedachte dat je een jaar geleden bijna je website niet durfde te delen omdat die al zó lang niet geüpdatet was. 

Hoe anders ziet je leven er nu uit. Nu je elke maand meer dan 1000 bezoekers op je website krijgt – zonder dat je er ook maar een euro advertentietegoed voor hoeft uit te geven. Het is máánden sinds je voor het laatst een ‘koude’ pitch uitstuurde. In plaats daarvan komen de mensen nu naar JOU toe.

Je voelt je on top of the world. Dít is hoe je ondernemen voor je zag. Je voelt een warm gevoel van trots als je je bedenkt hoe je jouw bedrijf dit jaar elke maand een stukje groter hebt gemaakt. Hoe je zélf elke maand weer beter bent geworden in wat je doet.”

Te mooi om waar te zijn?

HELL NO!

Dit is hoe jij je over een jaar kunt voelen. Je kunt dit zelfs over een paar maanden al ervaren. Om dit werkelijkheid te maken, heb je 2 dingen nodig:

💡 Een helder content plan dat je helpt om niet langer met losse flodders te schieten, maar recht op je doel af te stormen

🔥 Een flinke dosis doorzettingsvermogen om het echt te DOEN

Zo simpel is het. Pinky promise!

Hoe ik binnen een jaar 1000 bezoekers per maand aantrok met mijn blog

Weet je, de situatie die ik eerder omschreef. Over hoe jouw leven er over een jaar uit kan zien. Die plukte ik niet zomaar uit de lucht. Het is precies hoe ik me voelde nadat ik in 2020 besloot all in te gaan op mijn content marketing bedrijf. 

Het begon allemaal wat rommelig. Ik dook er vol in en hoewel ik me zelfverzekerd voelde over mijn skills als tekstschrijver, was het hele ondernemen en klanten vinden nog helemaal nieuw voor mij. Naarmate het jaar vorderde, werd ik steeds beter in het ‘kunstje’. 

Al snel schreef ik zo’n 20 blogs per week: voor mezelf en tientallen andere bedrijven. Hierdoor kreeg ik een kijkje in de keuken in verschillende sectoren. Ik leerde wat werkte en wat verspilde moeite was. Op basis van wat ik leerde, verfijnde ik mijn content strategie elke maand weer wat meer. 

Toen ik aan het einde van het jaar terugkeek, kon ik mijn ogen niet geloven. Het was me gelukt om top 10 posities te halen voor bijna alle belangrijke zoekwoorden in mijn niche. Ik kreeg honderden bezoekers op mijn website, zonder dat ik daar écht iets voor hoefde te doen – het werk wás al gedaan. En – wat voor mij het belangrijkste was – ik kreeg regelmatig nieuwe aanvragen, zonder dat ik zélf sales moest gaan doen. (Sales is zeg maar niet echt mijn ding). 

Wat ik leerde van 4 jaar fulltime bloggen

Sinds ik begon als content marketeer schreef ik meer dan 3000 blogs voor meer dan 40 verschillende bedrijven. 

Weet je wat ik ontdekte?

Hoewel elk bedrijf uniek is, ziet een content planning die resultaten oplevert er in de basis steeds hetzelfde uit. 

Je hebt blogonderwerpen die je verkopen (A.K.A. keiharde knaken) opleveren, onderwerpen die je website naar de topposities in Google takelen en onderwerpen waarmee je laat zien wie dé go to persoon in jouw niche is (spoiler alert: dat ben jij natuurlijk!).

Jat mijn formule om snel resultaten te boeken met je zakelijke blog

Het koste mij – als ervaren copywriter en marketeer – een jaar om tot een contentplanning te komen waarmee ik vrij zeker weet dat íedereen met een beetje doorzettingsvermogen succes mee kan halen. 

Dat jaar (en misschien nog veel langer) wil ik je graag besparen.

Daarom creëerde ik “De Ultieme Blog Planning Voor 2023”

Met deze blog planning weet je binnen een paar minuten PRECIES welke blogonderwerpen jou helpen je grote dromen te behalen. Dit bespaart je zo meerdere uren per maand – als het er überhaupt al van kwam om een plan te maken.

sixteen-miles-out-3ZvHsFiZyME-unsplash
Blog Planning mock-ups (2)

I PRESENT TO YOU

“De Ultieme Blog Planning Voor 2023”

Waarde: €250

(Maar dat is niet wat jij betaalt, lees snel verder!)

Je weet altijd precies waar je over kunt schrijven

Elke maand meer bezoekers, leads & klanten naar je website

Verspil geen tijd meer aan onderwerpen die niet werken

Deze Blog Planning werkt het best voor...

COACHES

+

ONLINE CURSUSSEN

DIENSTERLENERS

FREELANCERS

ONLINE PRODUCTEN

+

MEMBERSHIPS

BONUSSEN om je leven nóg makkelijker te maken!

Ik wil jou helpen zoveel mogelijk uit deze planning te halen en de best mogelijke resultaten te boeken. Daarom komt de blog planning met een aantal bonussen.

Bonus 1

Ter waarde van: €30

Werkboek om de EXACTE onderwerpen voor jouw bedrijf te ontdekken

In “De ultieme blog planning voor 2023” heb ik de onderwerpen zo concreet mogelijk gemaakt, zodat je precies weet waar je over kunt schrijven. Aan de andere kant heb ik er ook wat spelingsruimte in gelaten. Als freelance branding expert blog je immers over hele andere onderwerpen dan een voedingscoach ;). Om jou te helpen tot de perfecte blogonderwerpen voor jou te komen, krijg je een handig werkboek bij de blog planning. Dit helpt je om de planning volledig op jouw bedrijf aan te passen.

Bonus 2

Ter waarde van: €200

SEO essentials training

Ik laat je zien hoe ik een zoekwoordonderzoek doe en hoe ik op basis hiervan een opbouw maak voor een blogartikel. Ook laat ik zien welke stappen je in WordPress nog moet zetten om je blog perfect te optimaliseren voor SEO.

Bonus 3

Ter waarde van: €20

SEO Cheat Sheet

Dit handige overzicht helpt je om je blog stap voor stap te optimaliseren voor Google. Print hem uit, hang hem naast je computer en pas alle stappen toe voor elke blog die je schrijft. Zo kan het niet anders dan dat je jouw website ziet stijgen in de hitlijsten van Google.

Bonus 4

Ter waarde van: €60

Blog templates

Ben je niet zo’n schrijver, maar wil je wél een actieve blog op je website zodat je meer bezoekers krijgt uit Google? Dan zijn de blog templates jouw redder in nood. Je krijgt 4 verschillende blog templates die je als basis kunt gebruiken voor jouw blogs. Zo heb je in no time een blog af. Deze templates zijn te gebruiken voor het merendeel van de onderwerpen in de blog planning. 

Bonus 5

Ter waarde van: €50

100+ Headline formules

De titel is het belangrijkste onderdeel van een blog. Ga maar na. Als je titel shit is, leest niemand de rest van je blog. Door een van deze meer dan 100 headline templates te gebruiken, weet je zeker dat je een goede titel te pakken hebt die je lezers oplevert.

Bonus 6

Ter waarde van: €50

(maar in de praktijk vaak veel meer… wat is een nieuwe klant jou waard?)

Call to action templates

Een blog heeft pas écht zin als hij niet alleen bezoekers aantrekt, maar ze ook aanzet een actie te nemen. Daarom is het belangrijk een goede call to action te verwerken in je blog. Deze handige formules kun je gemakkelijk copy-pasten. Scheelt een hoop tijd en energie, terwijl het je blogs stukken effectiever maakt.

Bonus 7

Ter waarde van: €40

E-mail templates

Nadat je een blog hebt gepubliceerd, wil je dat zoveel mogelijk mensen je blog lezen. Een van de meest effectieve manier om lezers naar je blog te krijgen, is e-mailmarketing. Geen tijd om elke week niet alleen een blog, maar óók nog een mailing te schrijven? I’ve got you covered. Dankzij deze e-mail templates ben je zo klaar.

Totale waarde

De totale waarde van alles wat je krijgt met “De Ultieme Blog Planning voor 2023” is €700.

Ik wil je iets vragen…

Als deze blog planning (inclusief alle bonussen) je zou helpen om in 2023 elke maand meer mensen te bereiken met je boodschap en jouw favoriete klanten aan de lopende band AAN TE TREKKEN in plaats van dat je ze achterna moet jagen

Zou het dit bedrag dan waard zijn?

– IK HEB GOED NIEUWS VOOR JE – 

Ik ga hier niet de volle €700 euro voor rekenen. 

En ik ga hier ook niet de €250 vragen die je waarschijnlijk verwachtte. 

Omdat ik dit aanbod toegankelijk wil houden voor kleinere ondernemers (omdat ik wéét dat het jou zo ontzettend veel kan brengen) betaal je voor dit alles nu slechts €97 euro.

Hoe weet je of De Ultieme Blog Planning voor 2023 iets voor jou is?

Dit is wat je kunt verwachten…

En dit is wat je níet hoeft te verwachten

Stel je eens voor hoe je leven er over een jaar uit kan zien. Hoe je jezelf hebt bewezen als dé autoriteit in jouw niche. Hoe je elke dag automatisch nieuwe klanten aantrekt dankzij de kracht van SEO. Wat zou dat betekenen voor je bedrijf? Zou het zorgen wegnemen? Zou je je zelfverzekerder voelen? Gelukkiger?

NOG EVEN OP EN RIJTJE

“De Ultieme Blog Planning Voor 2023”

Waarde: €250

Totale waarde: €700

Maar jij krijgt het voor slechts: €97

(Wanneer je op bovenstaande knop klikt, kom je in een veilige betaalomgeving terecht. Nadat je de betaling afrondt, krijg je meteen toegang tot de blog planning en alle bonussen.)