Blogabonnement

Voor ondernemers die wél een blog willen bijhouden, maar geen zin of tijd hebben om zelf blogs te schrijven

Blogabonnement: blogs laten schrijven voor jouw business

Bloggen is een geweldige manier om te werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Elke blog op je website is een gelegenheid om te scoren in Google. Door je blog actief te houden, zorg je dat steeds meer mensen hun weg naar jouw website weten te vinden. En het belangrijkste: je trekt hierdoor ook meer klanten aan. En je laat meteen zien dat jij dé expert bent in jouw vakgebied. Reden genoeg om een blog te starten dus!

Bloggen uitbesteden?

Zakelijk bloggen brengt een heleboel voordelen met zich mee. Maar er is één nadeel: een blog bijhouden kost tijd. Best veel zelfs. En als ondernemer heb je het ongetwijfeld al behoorlijk druk. No worries, ik help je graag. Ik zorg dat je elke maand, twee weken, elke week of zelfs vaker een ijzersterke blog hebt klaarstaan. Zonder dat het jou al te veel tijd kost. Zo kun jij je focussen op wat voor jou het belangrijkst is en weet je dat jouw blog bijgehouden wordt. 

Stel je eens voor...

  • Je ziet het aantal bezoekers op je website elke maand stijgen
  • Klanten weten hun weg naar jouw website te vinden, zonder dat je er iets voor hoeft te doen
  • De eindeloze uren schrijven en schrappen zijn verleden tijd. Je kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat jouw content voor je wordt geregeld
  • Mensen weten dat jij dé expert bent in jouw vakgebied en hebben vol vertrouwen in je

Dit zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden als je kiest voor een blogabonnement!

Blogabonnement: de werkwijze

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk, zo’n blogabonnement? Wanneer jij blogs wilt laten schrijven voor jouw business, gebeurt dat op basis van de volgende vijf stappen:

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw dromen en doelen voor je blog. Vervolgens gaan we kijken hoe we die kunnen behalen. We bespreken jouw business, producten, diensten en doelgroep. Ook bepalen we alvast de hoofdthema’s waar jouw blogs over moeten gaan en stellen we vast hoeveel blogs je per maand wilt laten schrijven.

Op basis van de input die jij geeft tijdens het kennismakingsgesprek ga ik op onderzoek uit. Ik achterhaal wat de relevante zoekwoorden en strategische onderwerpen zijn voor jouw business. 

Deze zoekwoorden en onderwerpen bespreken we vervolgens tijdens een gezamenlijke brainstorm. Natuurlijk krijg je ook alle ruimte om zelf onderwerpen aan te dragen.

Na onze gezamenlijke brainstorm verwerk ik de onderwerpen die we gekozen hebben in een concreet blogplan voor de komende drie maanden. Ik deel dit plan via Google Spreadsheets en houd hierin ook de voortgang van de blogs bij. Zo heb je altijd realtime inzicht in welke onderwerpen eraan komen en wat de voortgang is.

Zodra het plan klaar en goedgekeurd is, ga ik van start met het eerste blogartikel. Dit stuur ik door ter controle, zodat jij uitgebreid de kans krijgt om feedback te geven. Dit is een belangrijke stap, want op basis hiervan weet ik voor de rest van de blogs precies wat bij jou past. 

Artikel goedgekeurd? Dan zet ik het klaar in het CMS van jouw website en sla ik het op als concept. Ik zorg dat de opmaak en alles op het gebied van SEO goed staat. Ook voeg ik een (rechtenvrije) afbeelding toe. 

Ik zorg dat de blogs ruim op tijd klaar staan in jouw CMS en breng je op de hoogte zodra er een nieuw artikel af is. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is één laatste check uitvoeren en op publiceren klikken.

Elke drie maanden bespreken we de voortgang en de resultaten. Op basis hiervan kunnen we de strategie bijschaven en de planning voor de komende tijd bepalen.

Kun jij wel wat hulp gebruiken met het bijhouden van jouw blog?

Kies hieronder voor het blogabonnement dat het beste past bij jouw ambities:

Essential

€225,- per maand

Deluxe

€395,- per maand

All-in

€765,- per maand

Power ups

01

E-mailmarketing

Vanaf €75,- / maand

02

Pinterest marketing

Vanaf €75,- / maand

03

Social captions

Vanaf €25,- / maand

Zij gingen je al voor:

Ik ben super blij met Deborah. Ik blogde zelf al jaren maar ik merkte dat het me veel tijd kostte en dat ik eigenlijk veel liever podcasts maak. Ik heb met de IMU en De Psychologie van Succes 2 podcast kanalen die wekelijks in audio- en videovorm uitkomen en Deborah schrijft deze uit naar blogs. Ik vind het heel fijn dat de blogs als kwalitatieve, op zichzelf staande artikelen zijn geschreven en ook SEO-technisch goed in elkaar zitten. Ook vind ik het echt top dat ze in het voren kan werken en heel snel kan leveren als wij zelf eens laat zijn met nieuwe afleveringen. Aanrader!

Testimonial Tonny Loorbach
Tonny Loorbach

Eigenaar IMU & Psychologie van Succes

Voordat ik met Deborah ging werken liep ik elke maand achter de feiten aan. Ik schreef wel blogs maar ze bleven uiteindelijk maar op mijn computer staan doordat ik geen tijd had om ze netjes te verwerken op mijn site. Dit frustrerende proces is volledig opgelost door met Deborah te werken. We hebben nu een goedlopend systeem waarbij ik elke week een SEO proof blog krijg in mijn eigen schrijftaal, volledig opgemaakt op mijn website. Ik hoef er vrijwel niks aan te doen behalve samen de thema’s te bepalen. Vervolgens gebruik ik de blog om een mail te sturen naar mijn volgers waar ik veel nieuwe klanten uithaal. Zonder Deborah zou die klantenmail ook uitgesteld worden. Deborah weet zich moeiteloos in te leven in mijn bedrijf en klantenbestand en kan je met een gerust hart je geschreven content toevertrouwen.

Wil and the People

Willemien van der Veen

Wil+ThePeople

Deborah is de perfecte persoon om aan redactionele stukken te werken. Ze maakt van technisch uitdagende bronnen heldere Nederlandstalige teksten en is niet vies van extra opzoekingswerk om een uniek resultaat af te leveren.

Cédric van Loon ITDaily

Cédric van Loon

Hoofdredacteur ITDaily

Voor deze bedrijven schrijf ik regelmatig blogs:

IMU logo

Ben jij klaar om een boost te geven aan jouw online marketing met inspirerende blogs?

Plan dan meteen een afspraak in via onderstaande knop

Veelgestelde vragen

Ik ben van mening dat je het meest uit het blogabonnement haalt als je het een tijdje volhoudt. Het duurt vaak even voordat je écht de vruchten gaat plukken van regelmatig bloggen. Tegelijkertijd wil ik jou als klant ook de nodige flexibiliteit bieden. Daarom werk ik niet met verplichte lange contracten en kun je per maand kiezen of je verder wilt gaan met het blogabonnement. 

Natuurlijk kan dat! Ik schrijf regelmatig blogs op basis van podcasts. Door jouw podcast uit te laten werken als blog kom je niet alleen de mensen die liever lezen tegemoet, maar zorg je meteen voor betere vindbaarheid in Google.

De verschillende abonnementen die je hierboven ziet zijn standaard pakketten. Heb jij andere wensen, dan kan ik daar altijd een pakket op maat samenstellen. Zo kan ik onder andere ook wat kortere of langere blogs schrijven en wat vaker/minder vaak een nieuwe blog aanleveren. 

Dat is geheel aan jou! Wil jij dat jouw blogs vanuit jou worden geschreven en dat je eigen naam bij de blogs komt te staan? Dan regel ik dat voor je. Ik werk dan als een ghostwriter. Zodra jij voor de blogs betaald hebt, is de content van jou en hoeft mijn naam er niet bij te komen staan. 

Vind je het fijn als mijn naam er wel bij komt te staan? Ook dat is mogelijk. Zoals ik al zei: de keuze is aan jou. 

Bij een blogabonnement ontzorg ik je zoveel mogelijk. Ik schrijf de blogs, zet ze in jouw CMS en zet er indien gewenst ook een afbeelding bij. Het enige wat ik nog van jou vraag, is dat je de blogs even checkt voordat ze live gaan. Zo weten we zeker dat de info in de blogs 100% klopt en in lijn is met wat jij wilt uitstralen. 

Wanneer je kiest voor een van de power-ups deel ik de blog ook via jouw e-maillijst, Pinterest of schrijf ik minimaal 3 captions om te gebruiken op Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo hoef je helemaal niets meer te doen aan jouw content marketing. 

Scroll naar top
Je bent er bijna!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang het e-book ‘Bloggen voor Succes’ meteen in je mailbox!

De deuren van de cursus zijn tijdelijk gesloten. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de wachtlijst:

Bijna klaar!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om toegang te krijgen tot de cursus:

Download jouw Pinterest templates

SEO Quickstart Guide

Boost jouw vindbaarheid in Google

Blog guide

5 stappen voor een succesvolle blog

Kickstart Jouw Blog - Wachtlijst

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden

Gratis download

Voortaan altijd ijzersterke blogs publiceren?

Vul hieronder jouw gegevens in en download de gratis Blog Checklist!

Gratis download

Jouw plekje in Google claimen?

Vul hieronder jouw gegevens in en download jouw gratis SEO Cheat Sheet!