Een actieve blog waarin je jouw bezoekers voorziet van relevante en interessante artikelen, kan jouw bedrijf heel wat opleveren. Het helpt je niet alleen om meer bezoekers naar jouw website te trekken, maar ook om de band met jouw potentiële klanten te versterken. En dat is nog maar het begin.

Wil jij professionele blogs laten schrijven voor op jouw website of webshop? Ik help je erbij!

Voordelen als je blogs laat schrijven

  • Groei in website bezoekers en conversie
  • Onderscheid je van concurrenten
  • Versterk je band met (potentiële) klanten
  • Laat zien dat jij de expert bent
  • Verbeter je vindbaarheid in zoekmachines

Waarom het slim is om jouw blogs uit te besteden

Als je succes wilt behalen met bloggen, zijn er twee factoren belangrijk: consistentie en kwaliteit. Veel ondernemers beginnen enthousiast met bloggen, maar zodra er een drukke periode komt, schiet het er al snel bij in om consistent kwalitatieve blogs te blijven plaatsen. En dat is natuurlijk zonde, want zo mis je alle voordelen die bloggen je oplevert. Bloggen kost behoorlijk wat tijd. Al helemaal als je het goed wilt aanpakken. Door het bloggen uit te besteden, ben je zeker dat je constant relevante en unieke content hebt om te plaatsen. Zo profiteer je volop van alle voordelen die zakelijk bloggen met zich meebrengt. 

Heb je weinig tijd maar wil je wel een actieve blog op je website? Sluit dan een blogabonnement af

Zo gaan we te werk

Wanneer ik voor jou aan de slag ga om een blog te schrijven, vind ik het belangrijk dat het resultaat precies aansluit bij jouw wensen en doelen. Om hiervoor te zorgen, hanteer ik de volgende werkwijze. 

1. We beginnen met een goed gesprek, waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Ook is het tijdens dit gesprek mogelijk om meteen te brainstormen over blogonderwerpen. 

2. Ik maak een analyse van jouw website. Op basis van deze analyse en het gesprek dat we eerder hadden stel ik een lijst aan blogonderwerpen samen. 

3. Gaat het om een langere samenwerking? Dan stel ik een blogstrategie op maat op, welke we vervolgensbespreken. 

4. Nadat we een strategie en lijst aan onderwerpen hebben waar jij 100% blij mee bent, begin ik met het schrijven van de blogs. Elke blog is SEO-proof en als je dat wilt zoek in een gratis stockfoto die erbij past.

5. Je ontvangt de blogs per maand in een Word-bestand. Hierop heb je twee keer de kans om feedback te geven. Zo zorgen we ervoor dat jij volledig tevreden bent over de blogs die je laat schrijven. 

Dit kun je verwachten als je mij jouw blogs laat schrijven

  • Een schrijfstijl die past bij jouw bedrijf
  • Blogs afgestemd op jouw doelen
  • Onderwerpen naar keuze, maar ik denk ook graag met je mee als je dat wilt
  • SEO-proof geschreven
  • Unieke en relevante content, geschreven voor jouw ideale klant

Wil jij jouw bezoekers consistent voorzien van relevante en waardevolle blogs?