Waarom het zo belangrijk is om je webteksten te laten redigeren? De content op je website is een van de eerste indrukken die mensen van jouw bedrijf krijgen. Met sterke en foutloze teksten zorg je dat mensen een positief beeld krijgen. Daarbij communiceer je duidelijk wat de boodschap is die je wilt overbrengen en zorg je dat bezoekers de juiste actie ondernemen. Dát is de impact van een goede webtekst. 

Wil jij de content op jouw website eens goed laten nakijken én verbeteren? Ik bied verschillende opties om jouw webteksten naar een nóg hoger niveau te tillen. 

Redigeren van teksten

Heb je zelf een tekst voor je website geschreven, maar wil je graag dat er nog iemand naar kijkt voordat je op ‘publiceren’ klikt? Ik doe het graag voor je! Ik zorg dat de tekst goed loopt, lekker wegleest en geen enkele spelfout meer bevat. En ik controleer meteen of de tekst wel de juiste boodschap overbrengt.

Website optimalisatie

Wil je de huidige content op je website eens goed onder de loep laten nemen? De teksten een frisse update geven? Laten checken of ze écht de juiste impact hebben? Ook daarvoor sta ik voor je klaar. Ik loop de gewenste teksten voor je na en en herschrijf ze zodat ze pakkend zijn en duidelijk aanzetten tot actie. Op die manier kan een kleine verandering in de teksten op de website wonderen doen voor jouw bedrijf.

SEO optimalisatie

Door de huidige teksten op je website te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden, kunnen jouw posities in zoekmachines aardig verbeteren. Dit werkt vooral goed als je al gevonden wordt, maar graag nog wat hoger wilt verschijnen in de zoekmachine. Ik help je graag door jouw teksten SEO-proof te maken en zo je online vindbaarheid te verbeteren. 

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.