Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf online kunnen vinden?

Wil jij jouw online marketing zelf doen, maar weet je niet precies hoe je dat het beste kunt aanpakken? Heb jij de ambitie om je bedrijf online te laten groeien, maar kun je daar wel wat begeleiding bij gebruiken? Dan is het content plan op maat misschien iets voor jou. 

Met het content plan op maat krijg je een uitgebreid plan met de exacte stappen die jij kunt zetten om jouw bedrijf te laten opvallen. Samen bespreken we waar je op dit moment staat en waar je naartoe wilt. Dat vertaal ik naar een persoonlijk plan dat jou helpt om naar je doelen toe te werken. 

Hand met telefoon aan een tafel. Laptop op de achtergrond

Herken je dit?

Je wilt wel iets met online marketing doen, maar je weet niet waar je moet beginnen

Je bent wekelijks veel tijd kwijt met het promoten van je bedrijf, maar het heeft nog niet het gewenste effect

Je leest af en toe wat op het internet over online marketing, maar je ziet door de bomen het bos niet meer

Je wilt nog niet je hele marketing uitbesteden, maar je wilt het wel wat professioneler aanpakken

Hoe mooi zou het zijn als…

Je een duidelijke strategie hebt en precies weet welke stappen je moet zetten om online te groeien

Je concrete resultaten ziet uit alle moeite die je in je online marketing stopt

Je weer grip krijgt op je online marketing

Je een stijgende lijn ziet in jouw online resultaten

Zo werkt het content plan op maat

Het content plan wordt volledig afgestemd op jouw bedrijf. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek, telefonisch of via Zoom. In dit gesprek bespreken we jouw bedrijf, bekijken we waar jij op dit moment staat en vooral waar je graag naartoe zou willen.

Na ons gesprek ga ik aan de slag met jouw persoonlijke plan. Ik bekijk hoe je de vindbaarheid van je website kunt verbeteren, welke sociale media voor jou het meest effectief zijn en welke andere mogelijkheden er voor jou zijn om online op te vallen. Dit alles vertaal ik naar heldere stappen die je meteen kunt toepassen. Zo weet jij precies wat je moet doen om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. 

Na een maand hebben we nog eens contact om te zien hoe het gaat met het toepassen van de stappen. Tijdens dit gesprek kunnen we het plan verder bijsturen, kun jij eventuele vragen stellen en kan ik je nog extra tips geven om het maximale uit je marketing te halen. 

Content plan op maat

150
  • 30 minuten inspiratiesessie
  • Content plan met concrete volgende stappen voor jouw bedrijf
  • Uitgebreid zoekwoordonderzoek
  • Feedbacksessie na een maand
  • SEO cheat sheet
  • Online content planner

Wil jij jouw online marketing optimaal inzetten? En precies weten wat je moet doen om jouw bedrijf online te laten groeien? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!