Goede content helpt om jouw boodschap effectief over te brengen op jouw doelgroep. En dat is nog maar het begin. Content raakt, inspireert en overtuigt. Het laat het karakter van jouw bedrijf zien en helpt om je expertise over te brengen. Bovenal helpt content om bezoekers te veranderen in klanten en klanten in fans. Ik help jou met het creëren van steengoede content.

Laptop met koffie, notitieboek en twee potloden

Wat content voor jou kan doen

Met waardevolle informatie trek je jouw doelgroep niet alleen aan, maar je bouwt ook bekendheid, autoriteit en vertrouwen op. Als iemand uit jouw doelgroep regelmatig iets van jou voorbij ziet komen, zorgt dat vanzelf voor een band. En op zijn beurt zorgt dat er weer voor dat iemand eerder geneigd is jouw product te kopen of aan te raden aan iemand. Dát is de kracht van goede content.

Ik kan onder andere de volgende soorten content voor jou creëren:

  • Webteksten
  • Blogs
  • SEO teksten
  • Persberichten
  • Mailings
  • Whitepapers, e-books en andere lead magnets

Webteksten

Schrijven voor het internet is anders dan voor op papier. Je moet online binnen een paar seconden de aandacht trekken van jouw bezoeker. Lukt dit niet? Dan is je bezoeker zo weer weg. Een goede opbouw en heldere tekst helpen om de aandacht vast te houden. Een sterke tekst helpt je niet alleen de aandacht te trekken, maar zet jouw lezer ook aan tot actie. 

Blogs

Een blog op je website is een uitstekende manier om jouw expertise te laten zien en jouw doelgroep te voorzien van waardevolle informatie. Wanneer je wekelijks of elke paar weken iets plaatst, heeft jouw bezoeker een reden om nog eens terug te komen naar je website. Daarbij helpt een actieve blog ook om je vindbaarheid in Google te verbeteren. Alle reden dus om aan de slag te gaan met zakelijk bloggen. Ik kan losse blogs schrijven, maar het is ook mogelijk een blogabonnement af te sluiten, waarbij je elke maand één of meerdere blogs ontvangt. 

SEO-teksten

Word jij nog niet zo goed in Google gevonden als je zou willen? Daar kunnen we aan werken met SEO-teksten. Ik schrijf deze teksten zó dat ze het goed doen in Google, maar ook bij jouw websitebezoekers. Met goede SEO teksten trek je bezoekers naar je website toe én zorg je dat ze ook op jouw website blijven. 

Whitepapers, e-books en andere lead magnets

De beste manier om een e-maillijst op te bouwen, is door een goede lead magnet te gebruiken. Een online product dat je gratis aanbiedt, maar waarvoor mensen wel even hun e-mailadres moeten achterlaten. Super effectief. Alleen kan het schrijven van een whitepaper of e-book lastig zijn, vooral als schrijven niet bepaald je ding is. En het kost behoorlijk wat tijd. Ik schrijf jouw e-book, whitepaper of andere lead magnet graag voor je.

De voordelen van sterke content

  • Meer bekendheid, autoriteit en vertrouwen
  • Bouw een band op met je doelgroep
  • Trek de aandacht van jouw doelgroep
  • Zet bezoekers om in klanten en klanten in fans

Wil jij goede content voor op jouw website of social media kanalen? Maak dan hieronder een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek.