ghostblogger, ofwel een anoniem persoon die in een notebook schrijft

Heb jij al eens overwogen om een ghostblogger in te schakelen? Als je een blog hebt, is het belangrijk om daar elke week of zelfs meerdere keren per week nieuwe content op te plaatsen. Zo houdt je je website actueel en zorg je dat jouw bezoekers steeds weer iets nieuws te lezen hebben. Een echte must-do dus. Er is alleen één nadeel: het kost behoorlijk wat tijd. Daarom is het wellicht een goed idee om met een ghostblogger in zee te gaan. 

Voor bloggers

Wil jij een succesvolle blog opbouwen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of heb je wellicht al een blog die steeds populairder wordt, waardoor je steeds minder tijd krijgt om te schrijven? In beide gevallen kan het een uitkomst zijn om wat werk uit handen te geven. Door een ghostblogger in te schakelen kun je consistent blijven posten, terwijl je voor jezelf tijd vrijmaakt voor andere activiteiten. 

Voor bedrijven

Ben jij ondernemer en wil je een actieve blog op je website? Maar heb je er simpelweg de tijd niet voor? Of ligt jouw expertise totaal ergens anders en laat je het schrijven van blogs liever aan iemand over die juist daarin is gespecialiseerd? Het inhuren van een ghostblogger kan voor jou de ultieme oplossing zijn. Wanneer je je blog uitbesteedt, kun jij je volledig focussen op het runnen van je bedrijf. En tegelijkertijd profiteer je wél van alle voordelen die bloggen voor jouw bedrijf oplevert. Een win-win dus!

ghostblogger, ofwel een anoniem persoon die in een notebook schrijft

Ghostblogger inschakelen? Zo werkt het!

Ik help jou graag om jouw website regelmatig te voorzien van sterke blogs. Hiervoor heb ik drie verschillende pakketten samengesteld, maar het is uiteraard ook mogelijk om een pakket op maat te maken. Neem gewoon eens contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

1. Intakegesprek

Na het eerste contact, wordt het hele proces afgestemd op jouw wensen. We spreken bijvoorbeeld af hoe vaak je een nieuwe blog wilt ontvangen, hoe lang de berichten moeten zijn en wat jouw verdere wensen zijn. 

2. Interview

Vervolgens vraag ik jou alles over jouw bedrijf. Ik probeer zoveel mogelijk over jouw bedrijf, producten en diensten te weten te komen, maar ook wat jouw bedrijf nu zo uniek maakt, wie jouw ideale klant is en wat jouw doelen zijn. Deze info is namelijk essentieel voor het schrijven van goede blogs die ook echt effect hebben. 

3. Blogplanning

Als volgende stap gaan we de blogonderwerpen bespreken. Misschien heb je zelf al een lijstje met ideeën of onderwerpen waar je graag een blog over wilt. Dan gaan we daar op verder. Heb je dat niet? Ook dat is geen probleem, want dan gaan we gewoon samen brainstormen voor goede blogartikelen. Deze blogonderwerpen verwerken we in een heldere blogplanning

4. Aan de slag

En dan is het tijd om aan de slag te gaan! Afhankelijk van wat we afgesproken hebben, lever ik elke week of elke maand een of meerdere blogberichten aan. Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid om hier iets in aan te laten passen, zodat het helemaal naar wens is. 

Schakel jij ook een ghostblogger in?

Ben jij enthousiast geworden om te gaan werken met een ghostblogger? Zodat je jouw bezoekers steeds weer kan voorzien van frisse blogs? Stuur dan een mailtje naar hello@deborahschoonen.nl en vertel me meer over jouw wensen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we samen de mogelijkheden!