fbpx

100+ headline formules waarmee je verkopen door het dak gaan

Het volgende wat je van me wilt weten is hoe je die verdomde Mollie-notificaties uitzet

Een bekend copywriting advies luidt: ‘besteed 90% van je tijd aan je titel en slechts 10% van je tijd aan de tekst zelf.’

Dit is een leuke tip als je de hele dag hebt om een tekst te schrijven, maar als drukke ondernemer heb je daar no way tijd voor. Je bent waarschijnlijk al blij als je überhaupt een uurtje vrij kunt plannen om een tekst te schrijven. 

Feit blijft dat de titel het allerbelangrijkste onderdeel van je tekst is. Als je titel shit is, leest niemand de rest van je tekst. En als niemand doorklikt op je advertentie of verderleest na de titel van je salesmail, koopt ook niemand iets bij je. 

“Slechte titels kosten je meer geld dan je lief is. Fix je titels, verdubbel je omzet.”

Om jou te helpen aan kick-ass headlines, zonder dat het je uren aan tijd kost, heb ik een lijst gemaakt van alle succesvolle titels die ik de afgelopen jaren gebruikt hebt. Voor het gemak heb ik alles ook nog even gesorteerd op basis van verschillende soorten teksten. Zo heb je in één minuut een kapot sterke titel te pakken.

Headline swipe file mockupt 2

✅ Bewezen formules: ik heb ze stuk voor stuk getest in de praktijk om zeker te weten dat ze écht werken

✅ Dankzij deze formules schrijf jij zonder moeite kapot goede copy (zelfs als je nog nooit een voldoende hebt gehaald voor Nederlands)

✅ Ik kan je geen shortcut naar succes beloven, want daarvoor moeten ook je product en de rest van je tekst ook goed zijn. Maar met deze titels zorg je er in ieder geval voor dat mensen súper nieuwsgierig worden naar je product

✅ Deze headlines besparen je úren aan copywrite-tijd: en iets zegt me dat jij die tijd waarschijnlijk héél goed kunt gebruiken om aan iets anders te besteden

✅ Het is zonde om advertentiebudget te verspillen aan teksten waarvan je niet zeker weet of ze geld opleveren. Deze headlines zijn allemaal getest in de praktijk, waardoor de kans stukken groter is dat je advertenties effect hebben (en je dus geen zuurverdiende centen door het afvoerputje – genaamd Facebook Ads – spoelt)

Vandaag nog betere copy schrijven? Vul hieronder je gegevens in en je krijgt de 100+ gratis headline formules binnen enkele minuten in je mailbox.

Geen zorgen: ik zal je geen spam sturen. Vind ik zelf ook irritant 😉 Wel kun je af en toe een handige copywrite-tip verwachten. Maar ook hier kun je je altijd met één klik van uitschrijven. 

Headlines review jolanda