fbpx

Ready, set, launch! De snelste weg naar een succesvolle lancering 🚀

Invullen, knippen, plakken & klaar. Zo makkelijk kan het zijn.

Nu voor slechts €37

0
Bewezen e-mail templates
0 +
Omzet per mail haal je MAKKELIJK
0 +
Keer gedownload

“Ja ammehoela met je ‘The Money is in the List’” 

– denk je wanneer de zoveelste marketinggoeroe op Instagram hoort verkondigen dat je toch ÉcHt een e-maillijst moet hebben.”

Maar wanneer je naar je eigen resultaten kijkt, lijkt er toch een stuk minder money in die list te zitten. 

Je probeert het wel… daar ligt het niet aan. Braaf heb je een lead magnet gemaakt, deel je inspirerende content en probeer je soms zelfs iets te verkopen. 

Alleen die resultaten, die vallen nog vies tegen. 

Misschien heb ik gewoon een nog wat grotere lijst nodig”, denk je na de zoveelste geflopte lancering. 

En dus blijf je zwoegen. Meer content. Meer volgers. Meer leads. En hopelijk de volgende keer ook meer klanten. 

Wat als je helemaal geen grotere mailinglijst nodig hebt om meer omzet en klanten aan te trekken?

Diep vanbinnen weet je ook wel dat het probleem helemaal niet in de grootte van je e-maillijst zit. Het probleem zit in de e-mails die je stuurt

Want er zit een GROOT verschil tussen e-mails die gewoon leuk om te lezen zijn en mailings die ook conversie opleveren. Je weet wel: klanten, sales, omzet, winst, aanvragen. Dat soort dingen. Pretty much alles wat je wilt als ondernemer dus.

Dus beste ondernemer…

Heb jij een e-maillijst, maar haal je daar nog niet zoveel omzet uit als je graag zou willen?

help is on the way

I present to you…

Launch Mail Templates

⚡ 16 converterende fill-in-the-blanks templates voor verkoopmails

⚡ Drie kant-en-klare e-mailseries voor snelle, uitgebreide en all-in lanceringen

⚡ Launch Guide, waarin je alles leert over hoe je een strategische lancering plant

⚡ ChatGPT prompts om de templates supersnel aan te passen

🎁 BONUS: een Black Friday e-mailserie (zo sla jij de Black Friday stress dit jaar over)

🎁 BONUS: een template serie die je kunt gebruiken voor een actie ter ere van je verjaardag, een jubileum of een feestdag

Ik heb deze templates en lanceringen in de praktijk getest en ze leveren mij en mijn klanten steeds minimaal €50 per mail op. Meestal veel meer. Omdat ik de templates toegankelijk wil houden voor zoveel mogelijk ondernemers, betaal jij nu slechts…

€37

Launch Mail Templates testimonial
"Wauw! Ik kocht de templates en stuurde vandaag meteen de eerste mail uit. 11 verkopen!!! Hiermee heb ik de investering nu al meer dan 10x terugverdiend 🥳"
Angelina Heurter
Parinati

Laten we het even wat persoonlijker maken…

Hey daar! Ik ben Deborah en ik heb een obsessie voor alles wat met schrijven en online marketing te maken heeft. Daarom ben ik sales copywriter geworden 😉

Wanneer je mij in het echt tegenkomt, ben ik misschien een beetje verlegen. Maar zodra ik begin te schrijven is daar niets meer van te merken. Dat is waarom ik hele dagen zit te typen en geen presentator ben geworden. 

De afgelopen jaren draaide ik mee in tientallen lanceringen voor verschillende bedrijven. Ik schreef letterlijk DUIZENDEN verkoopmails. En ik lanceerde ook zelf meerdere producten. (Zoals deze Launch Mail Templates – launchceptie). 

Hierdoor leerde ik precies wat voor mails goed werkten. En ook welke mails totaal flopten. Tegenwoordig weet ik bij bepaalde mails al van tevoren dat ze veel omzet gaan opleveren

En guess what? 

Deze mails heb ik voor je verzameld in de Launch Mail Templates. Handig uitgewerkt in 3 kant-en-klare lanceringen die je makkelijk aanpast via Google Docs. Kwestie van even wat info over je bedrijf invullen en KLAAR. Je kunt ze binnen een paar minuten gebruiken voor je eigen marketing.

Ik werkte onder andere al voor...

IMU logo
Keuzehulp
IT Daily logo

Oké Deborah, leuk enzo. Maar wát krijg ik nou precies?!

Dit is wat je kunt verwachten...

16 Templates voor Converterende E-mails

Met deze 16 kant-en-klare templates heb je voor elke fase van je lancering de perfecte mail. Van het opwarmen van je publiek tot aan de allerlaatste follow-up. Al deze templates zijn getest en bewezen om je conversies door het dak te laten gaan. En het mooiste? Je hoeft ze alleen maar in te vullen en te versturen. Makkelijker wordt het niet.

How-to guide voor een waterdichte launch strategie

Hoe zet je jouw lancering nou slim op? Welke verschillende fases zijn er? En hoe lang kan een lancering het beste duren? Dit én meer ontdek je in de launch guide. Ideaal als je zelf de regie over je lancering wil houden.

3 kant-en-klare launch e-mailseries

Wil je gewoon zo snel mogelijk een lancering opzetten, zonder eerst wekenlang na te denken over een slimme strategie? Heb ik voor je geregeld! Je krijgt 3 handige Google Docs met daarin de beste mails voor een snelle, een uitgebreide en een all out lancering. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de templates even invullen en kopiëren naar je mailprogramma.

ChatGPT prompts om nóg sneller een lancering op te zetten

ChatGPT is een geweldige tool om eindeloos veel inspiratie en creatieve ideeën op te doen. En ook om supersnel teksten te schrijven. Maar… alleen als je het goed gebruikt. Dankzij deze prompts leer je jouw klanten beter kennen. En ook handig: je ontdekt hoe je de templates handig aanpast naar jouw schrijfstijl en persoonlijkheid. Zo worden de mails die je stuurt uniek. Zelfs wanneer je gebruik maakt van templates.

BONUS: Een compleet uitgewerkte Black Friday actie

Vorig jaar hielpen de Black Friday templates al veel klanten om een succesvolle actie op te zetten. Maar toen ik ze dit jaar weer bekeek, dacht ik: “Dat kan beter”. Daarom heb ik de templates compleet herschreven. Het taalgebruik is minder salesy en tegelijkertijd heb ik er wél meer verkoopwapens in gewerkt. Ik ben er zelf MEGA enthousiast over en gebruik deze serie dit jaar ook als basis voor mijn eigen actie. Alleen al met deze Black Friday serie ga je die investering in de Launch Mail Templates MAKKELIJK 10x terugverdienen.

En nu Black Friday achter de rug is: je kunt deze serie ook gewoon gebruiken om een andere (kortings)actie te draaien. Van een nieuwjaarsactie tot een ‘het-is-bijna-zomer’-actie: met een beetje creativiteit is alles mogelijk. 

BONUS: E-mailserie voor een snelle B-Day sale

Je verjaardag is een fantastische gelegenheid om een flash sale te organiseren en een snelle omzetpiek te maken. Eén probleem… in de praktijk komt het er vaak niet van om zo’n actie op te zetten. Tot nu! Dankzij deze templates voor een verjaardagssale staat jouw actie binnen een paar minuten klaar.

Money Back Guarantee

Je loopt echt nul-komma-nul risico

Ik weet zeker dat deze templates je gaan helpen om je meest succesvolle lancering tot nu toe te draaien. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanbod pluggen en de mails naar je lijst versturen. Heb je dat gedaan en werkt het toch niet voor je? Stuur me dan even een mail (hello@deborahschoonen.nl) en je krijgt gewoon het volledige aankoopbedrag terug.

Je kunt de templates dus als het ware gratis uitproberen: werken ze niet voor je, dan krijg je de investering gewoon terug. 

Laat dit even op je inwerken…

Elke minuut die jij vanaf nu nog besteedt aan het schrijven en versturen van een mailing die je niets oplevert, is zonde van je moeite en tijd. 

De oplossing om meer leads, verkopen, offerte-aanvragen, tevreden klanten en eigenlijk gewoon meer winst te creëren ligt voor je neus. 

Pak jij deze kans?

- FAQ -

ChatGPT is een geweldige tool om makkelijker en sneller een verkoopmail te schrijven. Het is uiteindelijk de strategie en opbouw van je lancering en teksten die het verschil maakt tussen een succesvolle lancering en grote flop. Als je geen goede input invoert in ChatGPT, zal de output ook niet bijster goed zijn. Daarom krijg je naast de templates ook mijn volledig workflow en prompts.

Dat is juist het mooie aan deze templates. Je hoeft amper iets zelf te schrijven. Kwestie van invullen en klaar. En dankzij de AI prompts kun je de templates óók nog eens aanpassen, zodat ze helemaal uniek voor jou zijn, zonder dat je zelf ook maar een letter op papier hoeft te zetten.

Dat is helemaal aan jou. Je kunt ervoor kiezen om alleen het hoognodige in te vullen en verder alles zo te laten. Of je herschrijft hier en daar wat, zodat het beter bij jouw tone of voice past. Het is jouw lancering en ik moedig alleen maar aan om de templates aan te passen op een manier die bij jou past. Door de structuur aan te houden en wat woorden te veranderen, maak je ze helemaal eigen en houd je tegelijkertijd de hoge conversies.

Deze templates zijn al meer dan 250 keer gedownload en worden gebruikt door coaches, online ondernemers, freelancers, webshopeigenearen en zelfs andere copywriters. Als jij een product of dienst hebt die je online wilt verkopen via een lancering, kun je deze templates gebruiken.

Na aankoop krijg je toegang tot een besloten pagina. Hier vind je de Launch Guide, ChatGPT prompts en een overzicht van alle templates. Ook vind je hier links waarmee je heel makkelijk de Google Docs kunt kopiëren. Zo kun je de templates handig aanpassen.

Als je meer dan 10.000 mensen op je e-maillijst hebt staan is het makkelijk om veel sales te maken en een hyperwinstgevende lancering te draaien. Juist als je nog een kleinere e-maillijst hebt, wil je dat je conversie zo hoog mogelijk is. Elke extra verkoop telt. En deze templates helpen om dat aantal verkopen te maximaliseren. 

Oké, nog één laatste keer…

Launch Mail Templates

⚡ 16 converterende fill-in-the-blanks templates voor verkoopmails

⚡ Drie kant-en-klare e-mailseries voor snelle, uitgebreide en all-in lanceringen

⚡ Launch Guide, waarin je alles leert over hoe je een strategische lancering plant

⚡ ChatGPT prompts om de templates supersnel aan te passen

🎁 BONUS: een Black Friday e-mailserie (zo sla jij de Black Friday stress dit jaar over)

🎁 BONUS: een template serie die je kunt gebruiken voor een actie ter ere van je verjaardag, een jubileum of een feestdag

En dat alles voor…

€37

(Deze investering verdien je makkelijk x10 terug bij de eerste actie die je met deze templates draait)