fbpx

Launch Mail Templates

Ontdek het geheim achter winstgevende verkoopmails, waardoor jouw Mollie-notificaties aan één stuk door blijven rinkelen

Maak je klaar voor jouw meest winstgevende lancering ooit… het kost je amper 2 uur tijd

De meeste ondernemers vinden 'sales' maar een vies woord...

Leuke content schrijven voor je klanten is één van je favoriete onderdelen van ondernemen. Maar zodra er iets verkocht moet worden, steek je het liefst je kop in het zand. 

Er komt geen wóórd uit je vingers en je bent meer aan het schrappen dan dat je aan het schrijven bent. 

Het resultaat? 

Je durft niet écht goed te verkopen en houdt het ‘veilig’ door vooral veel waarde te delen. Waarschijnlijk heeft je klant hierdoor amper door dat je iets te verkopen hebt en je lancering wordt één grote teleurstelling

Zal ik een geheimpje verklappen?

Het is helemaal niet gek dat je ‘sales’ maar een vies woord vindt. Ik vond het ook verschrikkelijk. Dat komt vooral door de manier waarop ik het jarenlang in de praktijk zag gebeuren. Hoe bedrijven hun klanten allerlei vieze trucjes toepassen om klanten een contract te laten tekenen waar ze niet helemaal achter stonden.

Tot ik ontdekte dat het ook anders kan

Want kijk, als jij een product hebt waar je 100% achter staat… iets waar je hard aan hebt gewerkt en waarvan je wéét dat het je klanten vooruit gaat helpen. Dan wil je toch dat zoveel mogelijk klanten dit gaan gebruikenDoor jezelf niet in een hoekje te verstoppen, maar jouw producten actief te verkopen…

  • Help je meer klanten om geweldige resultaten te bereiken
  • Maak je een grotere impact op de wereld
  • En krijg je daar óók nog eens de beloning voor die je verdient

Je bent niet de enige

Als jij het knap lastig vindt om sales content te schrijven, heb ik goed nieuws voor je… je bent niet de enige. 

Ik hoor regelmatig hoe klanten er de grootste moeite mee hebben om een goede verkoopmail te schrijven. En nóg meer moeite om een lancering een beetje slim te structureren. 

Daarom maakte ik een handige toolkit waarmee je jouw lancering in no time voorbereid. Zodat verkopen een eitje wordt en jij meer tijd overhoudt om te doen wat je het liefste doet. 

Launch Mail Templates

Ik heb deze templates uitgebreid in de praktijk getest en ze leveren mij en mijn klanten minimaal €50 euro per mail op. Maar omdat ik de templates toegankelijk wil houden voor zoveel mogelijk ondernemers, betaal jij nu slechts…

€27

100% risicovrij

Ik weet zeker dat deze templates je gaan helpen om je meest succesvolle lancering tot nu toe te draaien. Daarom geef ik je een 30-dagen niet-tevreden-geld-terug garantie. Als jij de templates in de praktijk getest hebt en ze leveren je niets op, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is even een mailtje sturen naar hello@deborahschoonen.nl.

- FAQ -

ChatGPT is een geweldige tool om makkelijker en sneller een verkoopmail te schrijven. Het is uiteindelijk de strategie en opbouw van je lancering en teksten die het verschil maakt tussen een succesvolle lancering en grote flop. Als je geen goede input invoert in ChatGPT, zal de output ook niet bijster goed zijn. Daarom krijg je naast de templates ook mijn volledig workflow en prompts.

Dat is juist het mooie aan deze templates. Je hoeft amper iets zelf te schrijven. Kwestie van invullen en klaar. En dankzij de AI prompts kun je de templates óók nog eens aanpassen, zodat ze helemaal uniek voor jou zijn, zonder dat je zelf ook maar een letter op papier hoeft te zetten.

Dat is helemaal aan jou. Je kunt ervoor kiezen om alleen het hoognodige in te vullen en verder alles zo te laten. Of je herschrijft hier en daar wat, zodat het beter bij jouw tone of voice past. Het is jouw lancering en ik moedig alleen maar aan om de templates aan te passen op een manier die bij jou past. Door de structuur aan te houden en wat woorden te veranderen, maak je ze helemaal eigen en houd je tegelijkertijd de hoge conversies.

Deze templates zijn al ruim 150 keer gedownload en worden gebruikt door coaches, freelancers, webshopeigenearen en zelfs andere copywriters. Als jij een product of dienst hebt die je online wilt verkopen door middel van een lancering, kun je deze templates gebruiken.

Ik heb alle templates, prompts en bonussen verzameld op een Notion pagina. Super overzichtelijk, al zeg ik het zelf. Kwestie van opslaan in je favorieten, zodat je de templates er op elk moment binnen één klik bij kan pakken.

Het is nu aan jou...

Ben jij klaar om je meest winstgevende lancering ooit te draaien?