fbpx

Webteksten & content schrijven

SEO service

Webteksten & online content schrijven

Als ondernemer moet je heel wat regels aan tekst schrijven. Webteksten, ebooks, nieuwsbrieven, captions en ga zo maar door. Stuk voor stuk erg belangrijk, want met goede teksten onderscheid je je van je concurrent. Maar het wordt knap lastig als schrijven niet echt je ding is. Daarom help ik je er graag bij. 

Content en webteksten uitbesteden

Ken je dat gevoel? Vandaag ga je écht aan je website teksten werken. Vol goede moed zet je nog even snel een cappuccino en open je een nieuw Google Drive bestand. Tijd om aan de slag te gaan!

Een uur later zit je nog steeds naar de knipperende cursor op je scherm te staren. In de tussentijd heb je menig regel getypt en net zo snel weer geschrapt. “Misschien heb ik morgen meer inspiratie”, denk je, terwijl je het document weer weg klikt en doorgaat aan je volgende taak. 

Hoe meer je tegen het schrijven van content op ziet, hoe langer je het vaak blijft uitstellen. Zonde, want goede teksten kunnen je juist helpen de volgende stap te zetten met je bedrijf. Hoog tijd om er werk van te maken dus!

Stel je eens voor...

  • Dat knagende gevoel dat je eigenlijk nog die ene tekst op je website wilde herschrijven is voortaan verleden tijd.
  • Je hoeft voortaan nooit meer onzeker te zijn over de teksten die je de wereld in stuurt. Je weet dat het voor je geregeld wordt.
  • Je houdt plots zeeën van tijd over om te werken aan de dingen waar je echt blij van wordt en kunt zo gigantische stappen in je business zetten

Hoe fijn zou dat zijn? Samen zorgen we dat het werkelijkheid wordt!

Zij gingen je al voor:

Ik ben super blij met Deborah. Ik blogde zelf al jaren maar ik merkte dat het me veel tijd kostte en dat ik eigenlijk veel liever podcasts maak. Ik heb met de IMU en De Psychologie van Succes 2 podcast kanalen die wekelijks in audio- en videovorm uitkomen en Deborah schrijft deze uit naar blogs. Ik vind het heel fijn dat de blogs als kwalitatieve, op zichzelf staande artikelen zijn geschreven en ook SEO-technisch goed in elkaar zitten. Ook vind ik het echt top dat ze in het voren kan werken en heel snel kan leveren als wij zelf eens laat zijn met nieuwe afleveringen. Aanrader!

Testimonial Tonny Loorbach
Tonny Loorbach

Eigenaar IMU & Psychologie van Succes

Voordat ik met Deborah ging werken liep ik elke maand achter de feiten aan. Ik schreef wel blogs maar ze bleven uiteindelijk maar op mijn computer staan doordat ik geen tijd had om ze netjes te verwerken op mijn site. Dit frustrerende proces is volledig opgelost door met Deborah te werken. We hebben nu een goedlopend systeem waarbij ik elke week een SEO proof blog krijg in mijn eigen schrijftaal, volledig opgemaakt op mijn website. Ik hoef er vrijwel niks aan te doen behalve samen de thema’s te bepalen. Vervolgens gebruik ik de blog om een mail te sturen naar mijn volgers waar ik veel nieuwe klanten uithaal. Zonder Deborah zou die klantenmail ook uitgesteld worden. Deborah weet zich moeiteloos in te leven in mijn bedrijf en klantenbestand en kan je met een gerust hart je geschreven content toevertrouwen.

Wil and the People

Willemien van der Veen

Wil+ThePeople

Deborah is de perfecte persoon om aan redactionele stukken te werken. Ze maakt van technisch uitdagende bronnen heldere Nederlandstalige teksten en is niet vies van extra opzoekingswerk om een uniek resultaat af te leveren.

Cédric van Loon ITDaily

Cédric van Loon

Hoofdredacteur ITDaily

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van webteksten of andere content?

Plan dan meteen een afspraak in via onderstaande knop: