fbpx

About Me

Blue Mountains

Hey! Ik ben Deborah: content marketeer, blogger & SEO specialist

Hi! Ik ben Deborah Schoonen, geboren en getogen in Brabant en woon nu in het mooie Breda. Ik heb een passie voor alles wat met content marketing te maken heeft en een drive om andere ondernemers te helpen alles uit hun online content te halen. En wanneer ik daar niet mee bezig ben, ga ik regelmatig hardlopen, doe ik aan yoga en maak ik plannen voor mijn volgende reis.

Hoe het allemaal begon

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik dol op lezen en schrijven. Als kind haalde ik elke week stapels boeken bij de bibliotheek en zodra ik een computer had begon ik met het schrijven van verhaaltjes. En eigenlijk is er niet zoveel veranderd, want dat doe ik nu nog steeds.

Tegen het einde van mijn studie had ik één doel: Ik word content marketeer! En dat gebeurde ook. Ik ging ik aan de slag op de content-afdeling van een marketingbureau. Daar leerde ik alles over SEO en hoe je vlotte en effectieve webteksten schrijft. In de afgelopen jaren hielp ik talloze bedrijven in uiteenlopende sectoren aan SEO webteksten, blogs en social media teksten. 

Eigenlijk wist ik al heel lang dat ik ‘ooit voor mezelf wilde beginnen.’ Toch was er een reis naar de andere kant van de wereld voor nodig om de stap ook te gaan maken. Tijdens een roadtrip door Australië hakte ik de knoop door en besloot mijn eigen bedrijf te beginnen. Zodra ik terug was schreef ik me in bij de kvk en begon ik mijn reis als ondernemer.

1000+

Blogs geschreven voor klanten

5+

Jaar ervaring als content marketeer en copywriter

10.000+

Grote plannen voor de toekomst

100

Bestemmingen op mijn bucketlist

Genoeg over mij, wat is jouw verhaal?

Als content marketeer help ik jou om jouw verhaal te vertellen op een manier die bij je past. Met sterke webteksten help ik je om precies de juiste boodschap over te brengen op jouw publiek. En met blogs help ik je om je visie te delen en die expertpositie te pakken. Dit alles op een manier waar ook Google blij van wordt, zodat je je plekje in de zoekmachines gaat claimen en jouw publiek écht niet meer om je heen kan.