Wil jij jouw posities in Google verbeteren? Zodat je groeit in naamsbekendheid, bezoekers en conversies? Ik help je graag om dit te bereiken. Hoe ik dat doe? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Kies voor een van de complete SEO pakketten of laat je adviseren, zodat je zelf aan de slag kunt met zoekmachine optimalisatie. 

Elke maand werken aan betere vindbaarheid

Wanneer je een kijkje neemt op mijn diensten-pagina, zie je dat ik verschillende pakketten bied om jou te ontzorgen op het gebied van SEO. Ideaal, want zo kun jij je richten op jouw core-business. 

Wil je liever zelf werken aan je SEO, maar kun je hier wel wat advies bij gebruiken? Ook dat kan. Zo maak ik bijvoorbeeld elke maand een analyse van jouw huidige SEO-resultaten en geef je handige tip en concrete stappen waarmee jij deze maand een boost kan geven aan jouw posities.

Met beide opties zorgen we er samen voor dat jij steeds beter gevonden wordt in zoekmachines. 

Wekelijks SEO advies in je mailbox

Nog een manier om steeds meer te leren over SEO, is door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je wekelijks een mailtje boordevol handige tips en adviezen om jouw online vindbaarheid te verbeteren. 

Zullen we samen werken aan jouw vindbaarheid in Google?