SEO diensten

SEO service

SEO diensten: claim jouw plekje in Google

Let’s talk about SEO. Of je het nu verschrikkelijk saai, ingewikkeld of juist vet interessant vindt, SEO is iets wat je echt niet mag negeren. Als jouw site goed scoort in Google, weten mensen je vanzelf te vinden. Zonder dat jij er nog iets voor hoeft te doen. En zonder dat je maandelijks hoge kosten kwijt bent aan advertenties. Hoog tijd dus om te zorgen dat jouw site SEO-proof is!

Waarom je SEO niet mag onderschatten

Quizvraagje: Wanneer is de kans groter dat iemand iets bij je koopt?

A. Als iemand na een lange werkdag onderuitgezakt op de bank wat door Instagram Stories aan het swipen is. Hij komt toevallig langs jouw story waarin je jouw nieuwe aanbod aanprijst

B. Als iemand uit zichzelf bedenkt een dienst als die van jou in te schakelen en hier vervolgens via Google naar op zoek gaat

Het antwoord is natuurlijk: B. Als ondernemer wil je zo goed mogelijk gevonden worden in Google. Begrijp me niet verkeerd, social media is ontzettend leuk én effectief, maar het is belangrijk om eerst te zorgen dat de basis goed staat. En dat is je website.

Als iemand al actief op zoek is naar iemand zoals jij, is het stukken makkelijker om je dienst te verkopen. Daarom wil je dat jij diegene bent waar mensen terechtkomen als ze naar jouw dienst zoeken. En dat doe je door te zorgen dat jouw website SEO-proof is. Hoe hoger je staat, des te groter is de kans dat iemand bij jou terechtkomt en voor jou kiest. Hoog tijd dus om je plekje in Google te claimen!

Stel je eens voor...

  • Eindelijk weten mensen jouw website te vinden zonder dat je constant moet pushen
  • Je krijgt steeds meer aanvragen via je website binnen, zonder dat je jezelf steeds weer hoeft te blijven promoten op social media
  • Na een eenmalige investering in je SEO blijven klanten je nog lange tijd vinden
  • Je website werkt vóór je, waardoor jij je volledig kunt focussen op je dagelijkse werkzaamheden en de dingen die écht belangrijk voor je zijn

Klinkt goed toch? Laten we dit samen werkelijkheid maken!

Ben jij klaar om de topposities in Gogle te veroveren?

Kies de SEO-dienst die het beste bij jou past

DIY-pakket

€97,-

SEO Kickstart

Vanaf €197,-

SEO All-In

Vanaf 347,- per maand

Zij gingen je al voor:

Ik ben super blij met Deborah. Ik blogde zelf al jaren maar ik merkte dat het me veel tijd kostte en dat ik eigenlijk veel liever podcasts maak. Ik heb met de IMU en De Psychologie van Succes 2 podcast kanalen die wekelijks in audio- en videovorm uitkomen en Deborah schrijft deze uit naar blogs. Ik vind het heel fijn dat de blogs als kwalitatieve, op zichzelf staande artikelen zijn geschreven en ook SEO-technisch goed in elkaar zitten. Ook vind ik het echt top dat ze in het voren kan werken en heel snel kan leveren als wij zelf eens laat zijn met nieuwe afleveringen. Aanrader!

Testimonial Tonny Loorbach
Tonny Loorbach

Eigenaar IMU & Psychologie van Succes

Voordat ik met Deborah ging werken liep ik elke maand achter de feiten aan. Ik schreef wel blogs maar ze bleven uiteindelijk maar op mijn computer staan doordat ik geen tijd had om ze netjes te verwerken op mijn site. Dit frustrerende proces is volledig opgelost door met Deborah te werken. We hebben nu een goedlopend systeem waarbij ik elke week een SEO proof blog krijg in mijn eigen schrijftaal, volledig opgemaakt op mijn website. Ik hoef er vrijwel niks aan te doen behalve samen de thema’s te bepalen. Vervolgens gebruik ik de blog om een mail te sturen naar mijn volgers waar ik veel nieuwe klanten uithaal. Zonder Deborah zou die klantenmail ook uitgesteld worden. Deborah weet zich moeiteloos in te leven in mijn bedrijf en klantenbestand en kan je met een gerust hart je geschreven content toevertrouwen.

Wil and the People

Willemien van der Veen

Wil+ThePeople

Deborah is de perfecte persoon om aan redactionele stukken te werken. Ze maakt van technisch uitdagende bronnen heldere Nederlandstalige teksten en is niet vies van extra opzoekingswerk om een uniek resultaat af te leveren.

Cédric van Loon ITDaily

Cédric van Loon

Hoofdredacteur ITDaily

Wil jij jouw SEO professioneel aanpakken?

Plan dan hieronder meteen een afspraak in!

Scroll naar top
SEO Quickstart Guide

Boost jouw vindbaarheid in Google

Blog guide

5 stappen voor een succesvolle blog

Kickstart Jouw Blog - Wachtlijst

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden

Gratis download

Voortaan altijd ijzersterke blogs publiceren?

Vul hieronder jouw gegevens in en download de gratis Blog Checklist!

Gratis download

Jouw plekje in Google claimen?

Vul hieronder jouw gegevens in en download jouw gratis SEO Cheat Sheet!