Online succes begint bij goed gevonden worden. Wanneer jouw website hoog scoort in zoekmachines, levert dat veel bezoekers op voor jouw website. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. En je hebt de kans om van de bezoeker ook daadwerkelijk een klant te maken. Dat alles begint met het laten schrijven van goede SEO teksten. 

Wat zijn SEO teksten precies?

Heel simpel gezegd, zijn SEO teksten artikelen die zo zijn geschreven dat ze op bepaalde zoekwoorden goed worden gevonden in Google. Waar het vroeger voldoende was om alleen een paar zoekwoorden te verwerken in een tekst, komt er tegenwoordig veel meer bij kijken. Google heeft veel updates gehad waarbij steeds meer nadruk is gelegd op het belang van de bezoeker. Daarom moet een goede SEO tekst niet alleen de juiste zoekwoorden hebben, maar ook goed geschreven zijn en waarde bieden. 

Hoe herken je een sterke SEO tekst?

Zoals je hierboven las, zijn SEO teksten geschreven om gevonden te worden op bepaalde zoekwoorden en ook waarde te bieden aan de bezoeker van de website. Nadat iemand vanuit de zoekresultaten op jouw link heeft geklikt, is de SEO tekst het eerste wat ze zien op jouw website. Daarom is het belangrijk dat de tekst sterk en overtuigend is. De content moet écht aansluiten op de zoekintentie van de bezoekers. Je wilt immers dat de bezoeker op jouw website blijft en uiteindelijk zelfs iets koopt of contact opneemt. Een goede SEO tekst is geschreven voor Google én voor de lezer. 

Grafiek die de organische groei dankzij SEO laat zien

De voordelen van goede SEO teksten

  • Betere online vindbaarheid
  • Meer naamsbekendheid, bezoekers en conversies
  • Profiteer nog lange tijd van je investering
  • Onderscheid je van concurrenten

Hoe kan ik jou helpen?

Zoals je ziet, komt er bij het schrijven van SEO teksten behoorlijk wat kijken. Ik help je hier graag bij. Ik kan je voorzien van een eenmalige batch aan teksten, maar we kunnen ook een langdurige samenwerking aangaan waarbij we maandelijks werken aan jouw vindbaarheid in zoekmachines. 

Wat je kunt verwachten als je mij je SEO teksten laat schrijven

  • Een perfecte balans tussen SEO-proof en waarde voor de lezer
  • Een schrijfstijl die past bij jouw bedrijf
  • Geschreven op basis van de laatste richtlijnen van Google
  • Een tekst die de lezer aanzet tot de gewenste actie
  • SEO teksten op basis van zoekwoorden naar keuze

Wil jij jouw posities in zoekmachines verhogen door goede SEO teksten laten schrijven?