Als SEO tekstschrijver help ik jou om de vindbaarheid van jouw website te boosten. Dat doe ik met sterke teksten en een SEO-strategie op maat. 

Even voorstellen

Hoi, leuk om kennis te maken. Ik ben Deborah Schoonen, een ambitieuze SEO tekstschrijver uit Breda. Heb jij net zoals ik ambitie om succes te halen met jouw bedrijf en wil je daarom beter gevonden worden in Google? Wil je gaan voor groei in naamsbekendheid, websitebezoekers en conversies? Dan ben je op de juiste pagina beland, want dat is precies waar ik jou bij kan helpen. 

Geschreven voor Google én jouw bezoeker

Om het juiste resultaat te bereiken in Google, is er tegenwoordig veel meer nodig dan alleen een tekst met wat zoekwoorden erin. Daarbij is de SEO-tekst de eerste pagina die een bezoeker ziet zodra hij op jouw website komt. Daarom schrijf ik niet alleen voor Google, maar ook vooral voor jouw websitebezoeker. Hogere posities én tevreden bezoekers, wat wil je nog meer?

Voor welke website content wil jij een tekstschrijver inschakelen?

Ik kan je helpen met verschillende soorten SEO teksten voor op jouw website. Denk aan onder andere:

  • Landingspagina’s
  • Productpagina’s
  • Blogs
  • Dienstenpagina’s

Waarmee kan ik jou helpen?

Je hebt bij mij keuze uit drie verschillende SEO-pakketten, maar het is ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.