fbpx

Video Sales Letter Scripts

Jaag jouw conversies door het dak met deze bewezen Video Sales Letter scripts

Bouw jouw persoonlijke sales machine waar geen enkele verkoper tegenop kan… 

Een mooi product hebben is één ding… het ook verkopen is een tweede

“Ik doe zó mijn best en ik volg alle goede adviezen, maar toch koopt helemaal niemand mijn product, help!”

Dit – of iets soortgelijks – is wat ik van menig ondernemer hoor wanneer ze mij voor het eerst inschakelen. 

Om je heen lijkt het alsof al je concurrenten hun zaakjes pico bello in orde hebben. Hun Ads blijven op hun feed verschijnen en wanneer je stiekem een kijkje neemt op hun pagina lijken ze wéér een nieuwe mijlpaal bereikt te hebben. 

Ondertussen staar je je met weemoed blind op je tegenvallende verkoopcijfers. Af en toe zet je – heel voorzichtig – wel wat advertenties aan. Maar al snel voelt het alsof je geld door het afvoerputje genaamd Facebook Ads wegspoelt. Dus je zet ze maar weer uit. Weer een paar tientjes armer en geen stap verder.

Been there, done that...

Een jaar geleden vond ik adverteren op Facebook nog doodeng. Tot ik mijn eerste VSL maakte. Van het ene op het andere moment zag ik mijn conversies vertienvoudigen. 

Waar ik met een normale salespage net aan break even draaide, maakte ik opeens met het grootste gemak winst. Op een koud publiek. En zonder de upsell mee te tellen. 

Je begrijpt: ik was meteen fan van het fenomeen video sales letters. Vanaf dat eerste succes, maakte ik video sales letters voor meerdere van mijn producten. En ik hielp ook klanten om hun conversies op te schroeven met een VSL.

Waarom je nu nog geen VSL hebt

Video Sales Letters brengen een hoop voordelen met zich mee, maar ook één groot nadeel: het kost flink wat tijd om zo’n video van begin tot eind te maken. Vooral het schrijven van een goed script slokt zo een hele werkdag op. 

“Dat moet makkelijker”, dacht ik. Daarom maakte ik deze fill-in-the-blanks VSL Scripts. Zo heb jij jouw script binnen een half uurtje af en kun je vandaag nog jouw conversies opschroeven. 

Met deze scripts heb je alles in huis om een winstgevende Video Sales Letter te maken. Het enige wat je zélf nog hoeft te doen, is de presentatie maken en de video inspreken.

Video Sales Letter Scripts

Een goed converterende Video Sales Letter kan het verschil maken tussen een marketing funnel die flopt of floreert. Wat zou het voor jou betekenen als je meteen winst maakt op je advertenties? Hoe snel zou je bedrijf groeien? 

Met deze scripts wil ik het inzetten van Video Sales Letters zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Daarom betaal je nu slechts…

€19

100% risicovrij

Ik weet zeker dat deze scripts je helpen een mega converterende verkoopvideo te maken. Daarom geef ik je een 30-dagen niet-tevreden-geld-terug garantie. Als jij de scripts in de praktijk getest hebt en ze leveren je niets op, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is even een mailtje sturen naar hello@deborahschoonen.nl.

- FAQ -

Dat zou handig zijn hè, als je zomaar een script kunt laten genereren door AI. Geloof me, ik heb het geprobeerd. En waar ik normaal best enthousiast ben over de teksten die AI uitspuugt, waren de VSL scripts belabberd. Daarom besloot ik zélf een template te maken, op basis van de meest converterende Video Sales Letters die ik heb geschreven.

Dat is juist het mooie aan deze templates. Je hoeft amper iets zelf te schrijven. Kwestie van invullen en klaar. Je hoeft alleen je eigen product een beetje te kennen. De scripts doen de rest.

Dat is helemaal aan jou. Je kunt ervoor kiezen om alleen het hoognodige in te vullen en verder alles zo te laten. Of je herschrijft wat dingen, zodat het beter past bij de manier waarop je praat. Het is vooral belangrijk dat je de structuur aanhoudt. Het woordgebruik mag je van mij helemaal veranderen 😉

De templates zijn het meest geschikt voor ondernemers die online producten verkopen. Maar met een paar héle kleine tweaks zijn ze ook perfect te gebruiken voor het verkopen van fysieke producten en diensten. Zolang jij mensen helpt een probleem op te lossen en/of een doel te bereiken, kun jij deze templates gebruiken.

Ik heb alle VSL Scripts verzameld op een Notion pagina. Super overzichtelijk, al zeg ik het zelf. Kwestie van opslaan in je favorieten, zodat je de VSL Scripts er op elk moment binnen één klik bij kan pakken.

Het is nu aan jou...

Ben jij klaar om je conversies door het dak te jagen?